Schoonmaakbedrijf Drachten

Allround service

Alles onder één dak
R

Hoge kwaliteit

Goed in wat we aanbieden
R

Korte lijnen

Groot bedrijf met persoonlijke service

058-2660520

Meer weten? Altijd een snelle reactie!

Algemene schoonmaak door Schoonmaakbedrijf Drachten

Bij Schoonmaakbedrijf Drachten kunt u als zakelijke klant terecht voor dagelijkse en periodieke schoonmaak. Wij bedienen vrijwel elke bedrijvensector, zoals kantoorpanden, restaurants, basisscholen en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Welke schoonmaakdiensten u wilt afnemen, hoe vaak en wanneer is volledig aan u. Samen met u bespreken we uw behoeftes, de tijden die u uitkomen en stellen we een schoonmaakschema op maat op. Onze schoonmakers zullen te allen tijde uw domein met respect betreden en u zo min mogelijk belasten bij uw werkzaamheden. Onzichtbaar aanwezig maar zichtbaar schoon, dat is algemene schoonmaak door Schoonmaakbedrijf Drachten.

Schoonmaakbedrijf Drachten voor zorginstellingen

Schoonmaakbedrijf Drachten verzorgt de schoonmaak van zorginstellingen. Hierbij kunt u denken aan huisartsenpraktijken, tandartspraktijken en apotheken, ruimtes waarbij hygiëne een essentiële rol speelt. Deze hygiënische schoonmaak is een van onze specialisaties. Wij weten precies waarop we moeten letten en zorgen voor een uiterst steriele ruimte, zichtbaar en onzichtbaar schoon. Niet alleen schoon voor het oog, maar ook schoon op de onzichtbare plekken. Deze steriele schoonmaak is zeer belangrijk naar uw bezoekers toe, maar ook voor uw werknemers zorgt het voor een prettig werkklimaat. Voor de schoonmaak van zorginstellingen Schoonmaakbedrijf Drachten.

Voor industriële schoonmaak gaat u naar Schoonmaakbedrijf Drachten

Industriële schoonmaak vormt een aparte tak binnen de schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Drachten. Over het algemeen houdt dit vacuümreiniging, hogedrukreiniging en chemische reiniging in. Zo maken wij in fabrieken apparatuur en machines schoon en reinigen loodsen en damwanden, waaronder Douwe Egberts als een van onze vaste klanten. Voor de bouw doen wij ook opleveringsschoonmaak. Bij industriële schoonmaak garanderen wij u topkwaliteit. Onze professionele schoonmakers beschikken over de benodigde vakkennis en ervaring om deze service optimaal te kunnen uitvoeren. Voor industriële schoonmaak bent u bij Schoonmaakbedrijf Drachten in vertrouwde handen.

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven?

Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Faciligroep in Leeuwarden. Wij komen voor algemene schoonmaak, schoonmaak van zorginstellingen en industriële schoonmaak in heel regio Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen, Friesland en Groningen.