Schoonmaak zorginstellingen

 

Allround service

Alles onder één dak
R

Hoge kwaliteit

Goed in wat we aanbieden
R

Korte lijnen

Groot bedrijf met persoonlijke service

058-2660520

Meer weten? Altijd een snelle reactie!

Schoonmaak zorginstellingen

Schoonmaakbedrijf Faciligroep in Leeuwarden biedt schoonmaak voor zorginstellingen aan voor onder meer huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, apotheken, instellingen voor geestelijke gezondheid, verpleeghuizen en verzorghuizen. Onze schoonmakers zijn speciaal opgeleid om deze bijzondere branche van schoonmaak met passie en zorg te verrichten. Vooral als het voor bewoners prettig is iedere keer hetzelfde gezicht te zien houden wij hier rekening mee. Onze schoonmakers vinden de omgang met patiënten en bewoners prettig en zijn hier goed in. Voor schoonmaak voor zorginstellingen kunt u bij Schoonmaakbedrijf Faciligroep in Leeuwarden dus uitstekend terecht!

Schoonmaak zorginstellingen
Schoonmaak zorginstellingen

Schoonmaak praktijkruimtes

Zoekt u een schoonmaakbedrijf om uw praktijkruimte schoon te maken? Schoonmaakbedrijf Faciligroep in Leeuwarden verzorgt de schoonmaak van huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, apotheken en dergelijke. Kortom, daar waar hygiëne een essentiële rol speelt. Onze schoonmakers zijn bekend met praktijkruimtes en weten precies waar ze op moeten letten. Alle zichtbare en onzichtbare plekken worden uiterst hygiënisch schoongemaakt, zodat u gegarandeerd in een steriele werkruimte uw vak kunt uitoefenen. Voor praktijkruimte schoonmaak in regio Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen, Friesland, Groningen en Zwijndrecht vindt u in ons een uiterst professioneel schoonmaakbedrijf.

Wilt u Schoonmaakbedrijf Leeuwarden inzetten voor hygiënische schoonmaak?

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij komen voor hygiënische schoonmaak onder meer in regio Friesland, Groningen en Drenthe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.