Algemene schoonmaak

 

Allround service

Alles onder één dak
R

Hoge kwaliteit

Goed in wat we aanbieden
R

Korte lijnen

Groot bedrijf met persoonlijke service

058-2660520

Meer weten? Altijd een snelle reactie!

Algemene schoonmaak voor bedrijven

Schoonmaakbedrijf Faciligroep in Leeuwarden verricht dagelijkse en periodieke schoonmaak voor bedrijven in nagenoeg elke sector, denk aan kantoren, winkels, horecagelegenheden, scholen, woningcorporaties en VvE’s. Elk type object maken wij professioneel schoon met een compleet pakket aan schoonmaakdiensten. Onze schoonmakers dragen graag zorg voor een optimaal werk- of woonklimaat, binnen en buiten. Voor VvE’s en woningcorporaties bieden wij aantrekkelijke onderhoudscontracten aan voor de complete schoonmaak. Alle gezamenlijk gebruikte ruimtes houden wij schoon: trappenhuizen, glas, gevels, liften en deuren. Voor algemene schoonmaak komen wij in heel regio Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen, Friesland, Groningen en Zwijndrecht.

algemene schoonmaak
algemene schoonmaak

Kantoren schoonmaak voor een prettig werkklimaat

Voor kantoren schoonmaak bent u bij Schoonmaakbedrijf Faciligroep in Leeuwarden aan het juiste adres. Wij nemen heel wat kantoren onder handen in omgeving Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen, Friesland, Groningen en Zwijndrecht. Uiteraard op tijden die u uitkomen. Voor aanvang van de werktijd, tijdens of erna, wat u het prettigste vindt. Onder kantoren schoonmaak verstaan wij de complete schoonmaak, wat u mag verwachten van een servicegericht schoonmaakbedrijf. Bureaus afnemen, glasbewassing, luxaflex schoonmaken, toiletgroepen schoonhouden en tijdig voorzien van toiletpapier, handdoekrollen en wc-verfrissers, noem maar op. Kortom, u heeft nergens omkijken naar.

R

U volledig ontzorgen, dát is onze kantoren schoonmaak!

 

Wilt u Schoonmaakbedrijf Leeuwarden inzetten voor algemene schoonmaak?

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij komen voor algemene schoonmaak onder meer in regio Friesland, Groningen en Drenthe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.