Schoonmaakbedrijf Sneek

Allround service

Alles onder één dak
R

Hoge kwaliteit

Goed in wat we aanbieden
R

Korte lijnen

Groot bedrijf met persoonlijke service

058-2660520

Meer weten? Altijd een snelle reactie!

Schoonmaakbedrijf Sneek voor bedrijven

Schoonmaakbedrijf Sneek verzorgt allround schoonmaak voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren, dagelijks en periodiek. Of u nu een kantoor heeft of een winkel, wij zorgen dat u een prettig werkklimaat heeft voor werknemer en bezoeker. Ook andersoortige instellingen doen regelmatig een beroep op ons, denk aan basisscholen, woningcorporaties en VvE’s. Alle gezamenlijke ruimtes houden wij schoon: trappenhuizen, glas, gevels, liften en deuren. Welke schoonmaakdiensten u afneemt is aan u, sowieso verrichten wij alle standaard schoonmaak, zoals toiletgroepen schoonhouden, vloeronderhoud en glasbewassing. Voor onze zakelijke klanten stelt Schoonmaakbedrijf Sneek aantrekkelijke onderhoudscontracten op.

Schoonmaak zorginstellingen door Schoonmaakbedrijf Sneek

Schoonmaakbedrijf Sneek biedt schoonmaak voor zorginstellingen voor onder meer huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, apotheken, instellingen voor geestelijke gezondheid, verpleeghuizen en verzorghuizen. Onze schoonmakers zijn speciaal opgeleid om deze bijzondere branche van schoonmaak met passie en zorg te verrichten. Vooral als het voor bewoners prettig is iedere keer hetzelfde gezicht te zien houden wij hier rekening mee. Onze schoonmakers vinden de omgang met patiënten en bewoners prettig en zijn hier goed in.

R

Voor schoonmaak voor zorginstellingen kunt u bij Schoonmaakbedrijf Sneek uitstekend terecht.

Besteed industriële reiniging uit aan Schoonmaakbedrijf Sneek

Schoonmaakbedrijf Sneek is tevens gespecialiseerd in industriële reiniging. Wij passen vacuümreiniging, hogedrukreiniging en chemische reiniging toen bij bedrijven waar veel apparatuur en machines worden gebruikt, zoals in fabrieken. Ook reinigen wij loodsen en damwanden. Deze specialistische tak van schoonmaak vraagt om de juiste kennis van materialen, reinigingstechnieken en reinigingsmiddelen, daarvoor beschikken wij. Bij industriële schoonmaak kunnen wij u dan ook topkwaliteit garanderen. Voor de bouw doen wij ook opleveringsschoonmaak. Wilt u industriële schoonmaak inzetten? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Sneek aan het juiste adres.

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven?

Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Faciligroep in Leeuwarden. Wij komen voor algemene schoonmaak, schoonmaak van zorginstellingen en industriële schoonmaak in heel regio Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen, Friesland en Groningen.