Over

Allround service

Alles onder één dak
R

Hoge kwaliteit

Goed in wat we aanbieden
R

Korte lijnen

Groot bedrijf met persoonlijke service

058-2660520

Meer weten? Altijd een snelle reactie!

Schoonmaakbedrijf Faciligroep Leeuwarden

Faciligroep is hét schoonmaakbedrijf voor bedrijven in regio Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen, Friesland, Groningen en Zwijndrecht. Wij bieden allround schoonmaak aan in de ruimste zin van het woord, waarbij u ontzorgen voorop staat. Aanwezig op de achtergrond zorgen wij voor een schone werkplek, terwijl u zich op uw kernactiviteiten richt. Onze professionele schoonmakers zijn ruim ervaren en houden van een verfrissende, heldere aanpak. Groot maar toch klein gebleven en dat merkt u, onder meer aan de korte lijnen en persoonlijke service. Heldere tarieven, afspraken die worden nagekomen en perfect schoonmaakwerk. U vindt ons in de meest uiteenlopende branches, denk aan kantoorgebouwen, fabrieken, scholen, ziekenhuizen en universiteiten.

Allround schoonmaak

Wij kunnen u voorzien van alles wat met de reiniging van een pand te maken heeft, zowel eenmalig als structureel, voor het bedrijfsleven, de zorg, de industrie, het onderwijs en de overheid. Hieronder een overzicht van wat wij aanbieden:
R

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

R

Glasbewassing

R

Gevelreiniging

R

Vloerschoonmaak

R

Hotel en recreatie

R

Industriële reiniging

R

Dieptereiniging

R

Bouwschoonmaak

R

Facilitaire dienstverlening

R

Sanitaire supplies

Faciligroep B.V.

”Een nieuwe benadering in schoonmaak”

– Faciligroep

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven?

Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Faciligroep in Leeuwarden. Wij komen voor algemene schoonmaak, schoonmaak van zorginstellingen en industriële schoonmaak in heel regio Friesland, Groningen en Drenthe.