Industriële schoonmaak

 

Allround service

Alles onder één dak
R

Hoge kwaliteit

Goed in wat we aanbieden
R

Korte lijnen

Groot bedrijf met persoonlijke service

058-2660520

Meer weten? Altijd een snelle reactie!

Schoonmaakbedrijf voor industriële schoonmaak

Voor Schoonmaakbedrijf Faciligroep in Leeuwarden vormt industriële schoonmaak een gespecialiseerde tak binnen onze schoonmaakdiensten. Bij industriële bedrijven is het van uiterst belang dat machines, apparatuur en werkruimtes op de juiste wijze worden gereinigd voor een goede doorstroming van de productie. Wij weten precies welke reinigingstechnieken en -middelen wij moeten toepassen in de industriële sector. Zo zijn vacuümreiniging, hogedrukreiniging en chemische reiniging technieken die wij veel toepassen. Fabrieken, loodsen en damwanden maken wij veelvuldig schoon in omgeving Leeuwarden. Bij industriële schoonmaak kunt u rekenen op onze vakkennis en ervaring voor een optimale uitvoering.

Industriële Schoonmaak
Industriële Schoonmaak

Opleveringsschoonmaak voor de bouwsector

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in regio Leeuwarden voor opleveringsschoonmaak? Dan staan wij graag tot uw dienst. Met opleveringsschoonmaak maken wij uw bouwproject klaar voor verhuur of verkoop. Opleveringsschoonmaak zorgt voor een brandschone oplevering bij de afnemer. Nieuwbouw of gerenoveerde panden worden vaak bezemschoon opgeleverd, wij zorgen dan voor de puntjes op de i: schone ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, enzovoort. Ook de buitenkant laten wij niet ongemoeid, denk aan gevels, opritten en terrassen. Wilt u ons in de toekomst ook inzetten voor algemene schoonmaak? Dan kennen wij uw pand al goed, een voordeel!

Wilt u Schoonmaakbedrijf Leeuwarden inzetten voor industriële schoonmaak?

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij komen voor industriële schoonmaak onder meer in regio Friesland, Groningen en Drenthe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.